Web-Design-Brasov-6

Despre noi

 

SC AL & CO RECYCLING S.R.L. a fost infiintata in anul 2008 si de atunci asigura constant, pentru generatorii si colectorii de deseuri serviciul de valorificare respectiv reciclare al acestora.

Obiectivul nostru in orice colaborare il reprezinta identificarea de solutii pentru valorificarea si reciclarea unei game cat mai extinse de deseuri.

Societatea este autorizata sa preia urmatoarele sortimente de deseuri:

Deseuri nepericuloase:

  • hartie / carton
  • mase plastice (navete, ladite fructe, PET)
  • metal (feros / neferos)
  • lemn
  • sticla
  • textile

In vederea asigurarii normelor impuse de MINISTERUL MEDIULUI societatea noastra poate amplasa prese pentru balotare deseuri (diverse tipuri), sau containere tip abroll.

Asiguram dezafectarea constructiilor si a instalatiilor metalice.

Putem asigura inclusiv igienizarea zonei.

DISTRUGERE MATERIAL

SC AL & CO RECYCLING SRL asigura distrugerea de arhive si documente confidentiale, sau cu regim special, eliminand riscurile recuperarii informatiilor cuprinse in acestea. Totul se desfasoara sub incidenta unui contract.

Partenerii interesati de distrugere au posibilitatea delegarii unui reprezentant care sa asiste (sau sa filmeze) la operatiune, sau pot solicita ca distrugerea sa fie efectuata la sediul lor.

Distrugerea deseurilor se poate realiza prin tocare, taiere, presare, dezmembrare, balotare.

MANAGEMENTUL INTEGRAT AL DESEURILOR

In colaborare cu parteneri ai societatii noastre, asiguram si transferul de responsabilitate al deseurilor. Acest lucru inseamna ca, tot ce inseamna cadru legislativ si intocmirea de documente necesare, vor cadea in sarcina noastra si a partenerilor nostrii.

Obiectivul acestei colaborari este acela de a oferii clientilor nostrii, solutii de reciclare pentru cat mai multe deseuri generate. Astfel firmele partenere vor putea sa isi indeplineasca targhetele de reciclare, care in ultimii ani au fost ridicate chiar si la 90%.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.